La Societat Musical l’Om recuperarà part del patrimoni musical de Picassent

0
1664


El concert es realitzarà a la Plaça de l’Ermita el 4 de setembre a les 23:00 hores

La Societat Musical l’Om recuperarà part del patrimoni musical de Picassent oferint per al Concert de Festes Majors 2017 un recull de cançons populars del poble, amb el patrocini de l’Ajuntament de Picassent.
 
L’espectacle “Cançoner picassentí” comptarà amb l’actuació de: l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om dirigida per Jose Salmerón Alemany; el Cor de la Societat dirigit per Carmina Sánchez Picazo; amb Pep Laza Muñoz a la direcció d’escena; amb els arranjaments de les cançons populars adaptats per a orquestra simfònica de Javier Martínez Campos; i amb la col·laboració de Mari Aguilar Moreno i Adrià Soria Silla com a narradors.
 
El “Cançoner picassentí” pretén ser un viatge al Picassent dels nostres avantpassats a través de cançons populars del nostre poble adaptades per a una agrupació com és l’orquestra simfònica. El programa inclourà cançons que va recollir Enric Romaguera i posteriorment va publicar al llibre “La nostra cultura popular” editat per l’Ajuntament de Picassent l’any 2003 i fotos antigues del nostre poble publicades als diferents llibres de festes o que trobem al CD “Picassent: passat i present” dels arxius personals dels fotògrafs picassentins Jaume Serra o Pascual Cebrián.
 
El concert es realitzarà a la Plaça de l’Ermita de Picassent amb accés gratuït, el proper dilluns, 4 de setembre a les 23:00 hores (en finalitzar la missa) i estarà englobat dins dels actes de les Festes Majors 2017 que patrocina l’Ajuntament de Picassent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí