LA REGIDORIA DE CULTURA PORTA LA MÚSICA DE BANDA ALS CARRERS, BARRIS I POBLES DE VALÈNCIA

0
1475

 
 Fins a un total de 25 concerts estan omplint de música la ciutat i els pobles de València, fins al proper 22 de desembre. L’Ajuntament i la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL) coordinen tres cicles de concerts de bandes de música de la ciutat i els pobles de València, anomenades ‘Música al carrer’, ‘Cultura als barris” i “Cultura als pobles”. D’esta manera, el proper diumenge 28 de maig, a les 12:00 hores, actuarà a la Llotja la Sociedad Ateneo del Puerto, i al parc de Benicalap la Sociedad Musical Poblados Martítimos.
 
Segons ha explicat la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música  Glòria Tello, “hem aprofundit en la nostra determinació de portar la cultura a tots els racons de la ciutat i és per això que volem no només que s’escolte en els carrers, sinó estendre-la també als barris i als pobles de València, perquè la nostra música siga compartida per totes i tots”.
 
Estos cicles potencien els arrels tradicionals musicals entre la ciutadania i donen suport des d’un vessant administratiu i institucional a les associacions musicals valencianes. En este sentit, Glòria Tello ha destacat que “tenim unes bandes a la ciutat plenes de qualitat, que formen part del teixit social de la ciutadania i és per això que hem de donar-les suport i el reconeixement que es mereixen”.
 
La música està arribant així a diverses localitzacions repartides per tota la ciutat i els pobles de València: la Llotja, la plaça Drassanes, els parcs de Capsalera i Benicalap, el mercat de Colom i els Jardins de Vivers, els pobles de Massarojos, Benimamet i Castellar-Oliveral i els barris de Tendetes, Llum, Arrancapins, Patraix, Malilla, Sant Marcel·li, Orriols, Aiora i Sant Antoni.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí