LA JLF D’ALZIRA LI DONA LA «RECOMPENSA D’OR HONORÍFICA» A LA S.M.D’ALZIRA

0
1234

La ‘Recompensa d’Or Honorífica’ de la Junta Local Fallera recau enguany en la Societat Musical d’Alzira

El pròxim diumenge 1 de desembre, a les 12 del migdia, es celebrarà al Gran Teatre d’Alzira el tradicional lliurament de recompenses

El pròxim diumenge 1 de desembre a les 12 del migdia, es celebrarà al Gran Teatre d’Alzira el tradicional lliurament de recompenses que com indica el nostre reglament faller pretén estimular i reconéixer públicament els mèrits de qui treballen per l’esplendor i engrandiment de les falles de la ciutat. Enguany i per primera vegada es farà entrega de la Flama de Platí, recompensa que recaurà en els fallers Bernardo Primo Monserrat i Enrique Sifre Corts de la falla Plaça Major i Juan Ferrer Rodríguez i Manuel Garcia Serna de la falla Camí Nou. Dita recompensa s’atorga 15 anys després d’haver obtingut la Flama d’Or, murta i brillats o quan s’aconseguixen 275 punts. 
La recompensa d’Or Honorifica de la Junta Local Fallera recau enguany en la Societat Musical d’Alzira. Recompenses col·lectives, pòstumes, d’Or i Murta i Or, Murta i Brillants completaran un matí faller on assistiran fins a 92 recompensats. L’acte estarà conduït pel periodista, músic i faller alzireny David Chorda.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí