LA HISTÒRIA DE L’AGRUPACIÓ MUSICAL DE PEGO JA TÉ EL SEU LLIBRE

0
2467
L’Agrupació Musical de Pego publica el seu primer llibre titulat “La Banda de Música de Pego. Una aproximació als seus 145 anys d’història” el proper divendres 24 a les 20h al seu local (c/Ràfol d’Almúnia, 4). És un llibre escrit per l’arxiver municipal i 5 músics, 4 d’ells integrants encara de l’actual banda de música de Pego.
La presentació enceta el programa d’actes de Santa Cecília d’enguany de l’Agrupació pegolina amb un convidat molt especial José Rafael Pascual Vilaplana, director i compositor amb gran trajectòria i bastant reconeixements, el qual exposarà el llibre junt als seus autors. El llibre consta de tres parts diferenciades per èpoques. La primera d’elles esta escrita per l’arxiver Joan Miguel Almela dels orígens fins la segona república; la segona part escrita pel músic Josep Sendra des de la postguerra fins el 1980 i l’última part, fins l’actualitat, escrita pels músics en plantilla Carmen Bondia, Anna Miralles, Llorenç Seguí i Laura Torres.
Sens dubte és un acte molt rellevant per a l’Agrupació i per al poble de Pego saber i conèixer els orígens de la banda de música del poble.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí