La Diputació de Castelló concedirà enguany ajudes per valor de 100.000 € per adquirir instruments

0
775
BenQ Digital Camera

La Diputació reserva 100.000 euros perquè les societats musicals de la província amplien el seu inventari d’instruments en 2022.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, recorda que l’actual equip de govern progressista va recuperar aquesta ajudes en 2020

La Diputació de Castelló concedirà enguany ajudes per valor de 100.000 euros a les societats musicals de la província per a l’adquisició d’instruments i altres béns inventariables. La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha informat que les entitats interessades podran presentar les seues sol·licituds a partir de demà. Les bases, aprovades aquesta mateixa setmana en Junta de Govern, ja es poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província.

Amb aquesta línia de suport, la corporació provincial s’involucra de ple en la reactivació de l’activitat musical en les agrupacions musicals de Castelló. En aquest cas es finançarà part de les despeses d’adquisició d’instruments, així com d’altres béns inventariables, com ara equips informàtics i altres béns necessaris per al desenvolupament de l’activitat com a impressores, fotocopiadores, tauletes, pissarres digitals i projectors que es realitzen de l’1 de gener al 30 de juny de 2022.

Sanz ha destacat el paper de la música en la societat castellonenca, “imprescindible en la nostra cultura i especialment en les nostres festivitats i tradicions”. En aquest sentit ha manifestat “que per a aquest equip de govern és primordial cuidar i ajudar a les societats musicals perquè els carrers dels nostres municipis i comarques puguen continuar gaudint d’elles”. Sobre aquest tema, Sanz ha recordat que aquestes partides “es posen en marxa per tercer any consecutiu, ja que aquest equip de govern les va recuperar en 2020”.

Les associacions interessades a concórrer en aquest procediment hauran de presentar les seues sol·licituds de manera telemàtica a través de la seu electrònica de la Diputació dins del termini de 20 dies hàbils a comptar des de demà diumenge.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí