La compositora valenciana Àngela Gómez estrena una nova creació amb The Riot Ensemble.

0
627

S’han realitzat 28 encàrrecs a diferents compositors i compositores des de el grup The Riot Ensemble. Amb aquests encàrrecs el que pretenien era ajudar econòmicament tant als compositors com als intèrprets durant el confinament i donar suport a la música de nova creació.Tots aquests encàrrecs aniran publicant-se en les xarxes socials.


A banda d’açò, també donen difusió als compositors i compositores, fent-nos entrevistes i fent difusió d’alguna altra obra nostra per a donar-nos a conèixer.

Inter Spinas agafa com a punt de partida el llibre L’Espill de Jaume Roig, escrit per aquest metge valencià al segle XV. És un llibre misogin l’objectiu del qual és que els xics joves aprenguen sobre com són les dones per a poder evitar els mals que elles provoquen, ja que, segons aquest llibre, les dones han estat la causa de tots els mals de la humanitat a partir del pecat que va cometre Eva. L’obra intenta plasmar eixa ràbia que vaig sentir en llegir-lo, no sols per com les descriu sinó perquè segles més tard d’haver-se escrit, encara romanen molts dels pensaments masclistes que en ell apareixen.

Encàrrecs i contacte: angelaklarinet@gmail.com

Intèrpret: Ausiàs Garrigós (Potries -València)
Encàrrec de The Riot Ensemble

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí