LA BPL és la primera banda en confirmar la seua participació per al CIBM“Ciutat de València” 2021

0
812

La Banda Primitiva confirma la seua participació per al Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2021

La competició s’ha hagut d’ajornar com a conseqüència de la crisi de la Covid19

La Banda Primitiva de Llíria confirma la seua participació en la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2021. Així ho va decidir la Junta Directiva de la societat, en la sessió ordinària telemàtica, celebrada en la vesprada del 9 de maig. 

El Clarín era una de les bandes seleccionades per a participar en la Secció d’Honor de la competició, que s’havia de disputar el 19 de juliol al Palau de les Arts. No obstant això, com a conseqüència de la situació actual provocada per la Covid19, l’organització del certamen va decidir ajornar la competició al juliol de l’any 2021, amb les mateixes bandes participants. 

Les societats musicals tenen fins a finals de setembre per ratificar la seua participació l’any 2021, però la Banda Primitiva és la primera que ha pres la decisió. “El Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” era el nostre principal projecte per a enguany” ha explicat el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “I ara hem decidit que serà el repte del 2021”. 

“Ha sigut una decisió molt senzilla, perquè tant la Junta Directiva, el mestre Javier Enguídanos i els músics desitgem competir de nou en este prestigiós certamen i, quan les circumstàncies ho permeten, allí estarem per demostrar l’alta qualitat musical de la nostra banda i per seguir fent història”. 

Al mateix temps, la Junta Directiva es mostra conscient del moment que la societat està travessant. “Hem de ser responsables i actuar cautelosament en la represa de les activitats. A dia de hui, no sabem en quin moment podrem tornar als assajos i en quines condicions però, pel moment, els músics continuen amb la mateixa implicació i il·lusió”. 

La Banda Primitiva confirma su participación en el Certamen Internacional de Bandas de Música “Ciudad de Valencia” 2021

La competición se ha tenido que aplazar como consecuencia de la crisis de la Covid19

La Banda Primitiva de Llíria confirma su participación en la Sección de Honor del Certamen Internacional de Bandas de Música “Ciudad de València” 2021. Así lo decidió la Junta Directiva de la sociedad, en la sesión ordinaria telemática, celebrada en la tarde del 9 de mayo. 

El Clarín era una de las bandas seleccionadas para participar en la Sección de Honor de la competición, que se tenía que disputar el 19 de julio en el Palau de les Arts. Sin embargo, como consecuencia de la situación actual provocada por la Covid19, la organización del certamen decidió aplazar la competición en julio del año 2021, con las mismas bandas participantes. 

Las sociedades musicales tienen hasta finales de septiembre para ratificar su participación en 2021, pero la Banda Primitiva es la primera que ha tomado la decisión. “El Certamen Internacional de Bandas de Música “Ciudad de Valencia” era nuestro principal proyecto para este año” ha explicado el presidente de la sociedad, José Luis Pérez Veses. “Y ahora hemos decidido que será el reto del 2021”. 

“Ha sido una decisión muy sencilla, porque tanto la Junta Directiva, el maestro Javier Enguídanos y los músicos deseamos competir de nuevo en este prestigioso certamen y, cuando las circunstancias lo permitan, allí estaremos para demostrar la alta calidad musical de nuestra banda y para seguir haciendo historia”. 

Al mismo tiempo, la Junta Directiva se muestra consciente del momento que la sociedad está atravesando. “Tenemos que ser responsables y actuar cautelosamente en la reanudación de las actividades. A día de hoy, no sabemos en qué momento podremos volver a los ensayos y en qué condiciones pero, por el momento, los músicos continúan con la misma implicación e ilusión”. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí