LA BANDA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL DE LLÍRIA. CONCERT AL YOUTUBE

0
649

Després de 17 anys la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria torna a actuar amb molta emoció a l’emblemàtic escenari de la Plaça de Bous de València.

L’última vegada que s’utilitzà la Plaça de Bous per a acollir a les bandes que participaven en el Certamen de València fou en el 2009 i per tal motiu la Unió Musical i la resta de bandes que conformen l’Associació Bunyol-Cullera-Llíria ja havíem reivindicat la necessitat de recuperar este històric espai per a les bandes valencianes. La Banda Simfònica Unió Musical de Llíria té l’immens honor de ser la primera banda en tornar a este espai tan estimat i d’inaugurar amb este concert el nou programa, “Excel•lent Bandes de Música”, que la Diputació de València ha posat en marxa per a ajudar a les societats musicals en estos temps tan difícils, un dels sectors que més està sofrint les conseqüències de la pandèmia del coronavirus.

La Unió Musical s’ha bolcat amb molta il•lusió i treball per tal d’organitzar i oferir este concert. I ho fa en una situació i condicions difícils, amb totes les mesures de seguretat sanitària i amb l’esperança d’oferir un missatge positiu a la societat valenciana, als músics i a les entitats musicals. Perquè la vida ha de continuar en esta nova “normalitat” tan atípica i la música sempre serà una eina fonamental per al benestar de les persones. Els músics unioners, amb el seu director titular Pablo Marqués al front, ja començaren a treballar de valent des del passat 20 de maig quan es recuperaren els assajos presencials de la Banda Simfònica. En esta ocasió ens oferiran un programa integrat exclusivament per música valenciana, la música dels nostres compositors als quals també volem rendir un homenatge des de la Plaça de Bous del cap i casal on tantes vegades han sonat les seues obres. Banda Sinfónica de la Unión Musical de Liria.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí