La Banda de l’Escola Municipal de Música de Pedreguer celebra 25 anys d’història.

0
2117

La Banda de l’Escola Municipal de Música de Pedreguer està de celebració, perquè durant este curs escolar celebra els seus 25 anys d’història.
Ahir diumenge 15 d’octubre feia el seu primer concert d’aniversari, col·laborant amb la festa del comerç del poble de Pedreguer.
Acompanyada per les autoritats locals i per un nombrós públic, la Banda de l’Escola va interpretar peces de diferents autors que al llarg d’estos 25 anys han estat incloses dins dels seus repertoris.  D’esta manera els músics que encara formen part de la Banda van tindre el gust de recordar moments de la seua vida musical. Començava el concert amb el pasdoble Pepe Iglesias de Miguel Villar i el vals Llegó la Primavera de Martín Alonso, peces que la Banda va tocar en el seu primer concert de presentació, el juny del 1993 a l’Església de Pedreguer. Seguidament el públic escoltava el pasdoble Juanito el Jarry de Ignacio Sánchez, la marxa mora Ziryab de Miguel A. Ibiza, Las Leandras de Francisco Alonso i, una altra peça que també va ser interpretada per la banda el mateix any de la seua presentació, Expo’70 de Paul Yoder. Finalment, tancaven el concert amb una potent marxa cristiana de Miguel A. Ibiza, Tirant i Carmesina i el pasdoble Don Pedro, del compositor belga Johan Nijs.
La Banda de l’Escola continua siguent dirigida per la seua fundadora Merche Femenia, que amb gran il·lusió continua treballant per a que este projecte musical perdure en el temps. De fet, així ho demostra, amb la celebració d’estos 25 anys de música.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí