LA 24a EDICIÓ DEL FESTIVAL DE JAZZ DE VALÈNCIA S’AJORNA A 2021

0
546

Continua en Castellano

           

Dimecres, 27 de maig. Palau de la Música

    La 24a edició del Festival de Jazz de València, que es desenvolupa tradicionalment durant el mes de juliol, s’ajorna al període estival de 2021 a causa de la situació generada pel COVID 19.

            Les circumstàncies que envolten l’actual crisi sanitària, provoquen la incertesa de determinar els formats i els aforaments permesos per a desenvolupar els concerts. En este sentit, les restriccions de públic que es puguen determinar implicaria deixar a molts aficionats sense poder gaudir dels concerts del Festival. Així mateix, s’estan avaluant instruccions respecte a la problemàtica dels instruments de vent i de les veus, tan importants en el món del jazz i per a confeccionar un cartell complet i de qualitat, que s’han de definir encara pel govern d’Espanya.

            El Festival de Jazz de València reunix tots els anys un cartell equilibrat entre grups i músics internacionals, nacionals i valencians. En estos moments  no es pot confirmar la presència dels músics que teníem previstos procedents d’altres zones. 

            En definitiva, no es pot fer un Festival a l’alçada de l’excel·lència que el de València ha de tenir i, seguint altres exemples de festivals de jazz espanyols i europeus, el més correcte és ajornar a l’any vinent, mantenint els mateixos compromisos.

            El jazz valencià seguirà present en la programació del Palau de la Música, ja que s’està dissenyant una nova edició del cicle «Jazz a Poqueta Nit», dedicat als grups i músics de jazz de la terra.

LA 24ª EDICIÓN DEL FESTIVAL DE JAZZ DE VALÈNCIA SE APLAZA A 2021

            Miércoles, 27 de mayo. Palau de la Música

            La 24ª edición del Festival de Jazz de València, que se desarrolla tradicionalmente durante el mes de julio, se aplaza al periodo estival de 2021 debido a la situación generada por el COVID 19.

            Las circunstancias que envuelven a la actual crisis sanitaria, provocan la incertidumbre de determinar los formatos y los aforos permitidos para desarrollar los conciertos. En este sentido, las restricciones de público que se puedan determinar implicaría dejar a muchos aficionados sin poder disfrutar de los conciertos del Festival. Asimismo, se están evaluando instrucciones respecto a la problemática de los instrumentos de viento y de las voces, tan importantes en el mundo del jazz y para confeccionar un cartel completo y de calidad, que se tienen que definir todavía por el gobierno de España.

            El Festival de Jazz de València reúne todos los años un cartel equilibrado entre grupos y músicos internacionales, nacionales y valencianos. En estos momentos no se puede confirmar la presencia de los músicos que teníamos previstos procedentes otras zonas.

            En definitiva, no se puede hacer un Festival a la altura de la excelencia que el de València tiene que tener, y siguiendo otros ejemplos de festivales de jazz españoles y europeos, lo más correcto es aplazar al año próximo, manteniendo los mismos compromisos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí