JOAN CERVERÓ, VORO GARCÍA I PEP LLOPIS NOMINATS A LA MILLOR COMPOSICIÓ MUSICAL

0
392

Els nominats a la millor composició musical són: Joan Cerveró per ‘Dinamarca’; Voro García per ‘Al·legories’, i Pep Llopis per ‘Âtman, el comiat’.

El jurat ha seleccionat els finalistes d’entre més de 600 candidatures • El lliurament dels guardons serà el 2 de novembre al Teatre Principal de Castelló

Cultura de la Generalitat organitza els Premis de les Arts Escèniques Valencianes, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura. Aquests guardons tenen l’objectiu de reconéixer els professionals escènics valencians i donar-los visibilitat, així com incentivar i promocionar la producció escènica valenciana.

Un primer jurat independent de 9 persones, consensuades entre les associacions professionals de les arts escèniques, membres de la Mesa de la Cultura Valenciana i l’IVC, ha escollit els nominats després d’un procés d’anàlisi de tots els espectacles i professionals inscrits en els Premis de les Arts Escèniques. Aquest jurat ha estat format per Lomi Szil, Pepe Ayelo, Ester Alabor, Carmen Valera, Mónica Pérez, Francis López, Mar Jiménez, Rafa Contreras i Jose Vicente Peiró.

Els membres del jurat han visionat 81 espectacles de teatre, dansa, circ, arts de carrer i espectacles per a xiquetes i xiquets. En total, a les 18 categories s’hi han presentat 604 candidatures. Tal com recullen les bases, es tracta d’espectacles estrenats a qualsevol de les sales, carrers o espais valencians entre l’1 de gener de 2019 i el 30 de juny de 2020. En el cas de les categories de millor espectacle de circ i millor espectacle d’arts de carrer s’amplia el període de temps d’estrena de l’1 de maig de 2018 al 30 de juny de 2020.

Un segon jurat configurat per personalitats rellevants del món cultural valencià s’encarregarà d’escollir, de cada terna, els guanyadors. El veredicte final es donarà a conéixer en l’acte de lliurament d’aquests Premis de les Arts Escèniques Valencianes el 2 de novembre de 2020 al Teatre Principal de Castelló de la Plana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí