FEDERICO CALABUIG DE LA B.I.M. ALFARRASÍ ENS HA DIT ADEU

0
1023

 

Fede, nascut al 1931, va entrar a formar part de la Instructiva amb el seu flautí al mes de juliol de 1945, quant tenia tretze anys, jubilant-se com a músic al desembre de 2016, ni més ni menys que setanta un any després.
Ha marcat tota una època en la nostra banda, com a músic, com a mestre de solfa i puntualment com a director, sent tot un referent pel seu saber fer, la seua serietat i el seu bon criteri.
A l’any 2016 va rebre el premi “Euterpe” que atorga la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en reconeixement a la seua trajectòria musical.
En els últims temps s’havia convertit en la memòria viva de la nostra banda, al que tots recorríem quant volíem conèixer coses de l’historia de la nostra banda. Ara, eixa memòria, degudament enregistrada, s’ha convertit en un tresor.
Però de segur que del que més orgullós estava era de vorer als seus fills i nets estudiant música i tocant en la banda, coincidint amb alguns d’ells cada divendres a l’assaig, perquè Fede complia cada setmana acudint a l’assaig, cosa que va fer mentre va poder. Tot un exemple a seguir.
El passat mes de juny, al concert que vam fer, vam interpretar el pasdoble “Krounger” per petició seua. Tenia bon gust musical, veritat?
Este diumenge l’acomiadarem amb música, perquè després de mes de setanta anys tocant s’ho ha guanyant ben guanyant.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí