El proper dissabte 29 de juny a les 19:30 hores el Parc de les Pruneres de Mollet del Vallès viurà un esdeveniment molt especial per a nosaltres, com és la celebració del nostre 35è aniversari com a associació musical de la mà d’una altra entitat que també celebra els seus 35 anys d’existència.

La Banda de música de l’Associació Musical Pau Casals i la Banda Simfònica Roquetes de Nou Barris, de Barcelona, oferiran un concert a dues bandes per celebrar els seus respectius aniversaris tocant plegades en el concert d’estiu de l’AMPC. L’espectacle constarà d’una actuació de 30 minuts de cada banda amb el seu estil propi i d’una intervenció conjunta de germanor, tocant les dues bandes alhora dues peces.

El repertori de la Banda Simfònica Roquetes constarà de temes clàssics de banda de música i temes tradicionals de música catalana, i la Banda de l’AMPC portarà a sobre de l’escenari el seu repertori habitual, ple de ritme i de força. Totes dues bandes aniran escalfant les Pruneres fins la part final del concert, en què els seus músics compartiran escenari i faran vibrar tot el públic assistent amb gairebé 70 músics tocant alhora.

L’actuació, que s’emmarca en el programa de difusió cultural d’estiu de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, és gratuïta i a l’aire lliure, així que si voleu gaudir d’un capvespre musical en l’immillorable entorn de les Pruneres i les seves terrasses, no hi podeu faltar.

Després del concert les bandes farem el sopar de germanor que s’acostuma a fer en aquestes trobades, i esperem poder donar-vos una nova data d’actuació conjunta la temporada que ve.

Esperem que us agradi i ens veiem a les Pruneres.