“Encenem la nostra llum” del Clarín supera el 50% de la recaptació total a un mes del tancament.

0
452

Esta campanya servirà per rehabilitar la làmpada de la Banda Primitiva de Llíria

“Encenem la nostra llum”, la campanya de recaptació de la Banda Primitiva de Llíria per rehabilitar la làmpada del teatre, ha superat el 50% del seu objectiu total, quan s’acaba de superar l’equador del termini de donacions. En total, la societat ha aconseguit recaptar 2.700 euros dels 5.000 que s’havia marcat com a objectiu. 

“Estem molt satisfets de la implicació de la gent en este projecte. Estem a meitat del període de donacions i hem superat el 50%” explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “A més, la quantitat real és superior, perquè les donacions en mà estan sent molt elevades. En estos moments, estarem rondant els 3.500 euros”. 

Totes aquelles persones que vulguen col·laborar poden fer-ho a través de la plataforma online (https://ca-es.ulule.com/lampara-primitiva/) o també fent el seu donatiu a la secretaria de la societat. I és que participar té premi perquè, per cada donació, hi ha diferents recompenses o regals, com posar el nom a una bombeta o poder presenciar un concert des de dins de la banda. 

En els últims dies, els especialistes de la fàbrica – els constructors originals de la làmpada del Clarín – han visitat les instal·lacions de la Primitiva per examinar de prop la làmpada i analitzar quina és la intervenció exacta que es portarà endavant perquè la làmpada recupere tota la seua esplendor. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí