El Passeig de la Festa de Mutxamel gravarà enguany el nom del compositor sellard Miquel Morales

0
3359
El poble de Mutxamel reconeixerà enguany el treball del compositor Miquel Morales gravant el seu nom al Passeig de la Festa de Mutxamel, un passeig dedicat a la música festera. El compositor del poble de Sella serà el protagonista del concert de música festera que es realitza tots els anys a Mutxamel i que enguany constarà d’un monogràfic de la música de Morales. Com cada any, el nom de l’autor protagonista del concert quedarà gravat en el marbre del Passeig de la Festa,
El concert de música festera tindrà lloc el dia 4 d’agost a la Casa de Cultura de Mutxamel, on la Societat Musical l’Aliança de Mutxamel interpretarà part del repertori amb què ja compta el compositor de Sella, com ara les transgressores marxes Somni (marxa mora/africana) o Apocalipto (marxa de mercenaris). A més, Morales ha anunciat que composarà una marxa a propòsit per a aquest esdeveniment que situa el seu nom entre els grans compositors de la música festera, com ara Amando Blanquer, José Rafael Pascual Vilaplana o Ramon Garcia i Soler.
Miquel Morales és un músic i director de banda que es va iniciar en la composició ara fa 5 anys i que ja compta amb 15 composicions, algunes d’elles dedicades a la música festera, però entre les quals també hi ha tres obres simfòniques: Alejandro Magno, El Tresor de l’Endeví i l’encara inacabada Merlín.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí