EL PALAU DE LA MÚSICA REPROGRAMA ELS CONCERTS DEL CICLE “CAMBRA AL PALAU 2020” SUSPESOS PER LA COVID 19

0
552

El cicle “Cambra al Palau 2020” reprendrà la seua activitat a l’Almodí a partir del dia 5 de setembre. Tots els concerts inicialment anunciats corresponents als pròxims mesos de setembre, octubre, novembre i desembre continuaran tal com estaven programats, mentre que els suspesos per l’Estat d’Alarma decretat pel govern a causa de la crisi sanitària generada per la Covid 19, s’han tornat a reprogramar, en l’últim quadrimestre del present any en diumenges. Un total de 14 concerts. 

La regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello ha destacat el treball fet per recuperar els concerts suspesos i ha recordat que enguany “el nostre cicle gira entorn de la genial música de cambra de Beethoven en el 250 aniversari del seu naixement, amb les seues grans obres, però també, amb diverses propostes en les quals la tradició s’enriqueix d’interpretacions no tradicionals”. “Recuperem, doncs,  per a la ciutadania”, ha afegit Tello “tota esta programació de qualitat, protagonitzada pel professorat de l’Orquestra de València i per altres músics de la nostra terra als quals volem donar suport”. Ja es poden adquirir les entrades per a tots els concerts a les taquilles del Palau de la Música en el seu horari habitual, telefònicament i per la pàgina web.

D’esta manera, en la integral de “Les Sonates per a Piano de Beethoven”, es podran escoltar a les i els pianistes Xavier Torres (05-09), Marina Delicado (06-09), Pablo García–Berlanga (13-09), Antonio Galera (27-09), Aida Velert (11-10), Carlos Apellániz (24-10), Marisa Blanes (22-11), Antonio Morant (05-12) i Óscar Oliver (12-12). Respecte a esta integral, el director del Palau, Vicent Ros, ha subratllat la seua importància, ja que “sols hem pogut gaudir-la una vegada en la història del Palau, i ara, després de més de tres dècades, podrem escoltar-les de nou”.

Per la seua part, el director titular de l’Orquestra de València, Ramón Tebar, ha mostrat la seua satisfacció per recuperar pràcticament tots els concerts i ha afirmat que este cicle “està dissenyat específicament per als músics de la nostra formació, ja que abans no existia”, i que és fonamental perquè “proporciona un ambient d’íntima comunió amb el públic, i és importantíssima per al seu desenvolupament humà, tècnic i artístic”.

LA CAMBRA DE BEETHOVEN

Un altre apartat dins d’esta edició és l’anomenat “La Cambra de Beethoven”, amb el Trio Iturbi (19-09), el violinista Raúl Arias i el pianista Hilario Segovia (20-09), B3: Brouwer Trio (26-09), Ensemble Scherzo de València (03-10), el violinista Enrique Palomares i el pianista Óscar Oliver (04-10), Casandra Didu, violín / Santiago Cantó, viola / Rafal Jezierski, violonchelo / Anna Fazekas, flauta / Francesc Llop, piano (10-10), Tropos Ensemble (17-10), el violinista Jacobo Christensen i el Dúo Apellaniz (01-11), el pianista Luca Chiantore (08-11), el violoncel·lista Mariano García i el pianista Jorge Nava (14-11), Muset Septet (21-11), la pianista Joana Gama i la coreògrafa Tânia Carvalho (29-11) i el pianista i cantant Germán Alántara i el pianista Knut Jacques (19-12).

Per últim, en “Música de Cambra”, es podrà escoltar Naka Ima (12-09), Basso Continuo (18-10), Quinteto Cuesta (25-10), Percussió i + (31-10), el violoncel·lista Iván Balaguer i la pianista Irene Renart (07-11) i Finmark/Joan Cerveró (15-11). Per altra part, els concerts de Zinger Septet i el de Boris Giltburg amb professorat de l’Orquestra de València, es podran escoltar en l’edició del cicle de 2021.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí