El Musicfest de Potries organitza una excursió musical per la ruta de l’aigua

0
649

Serà el dissabte 17 d’agost a partir de les 09.00 h i comptarà amb tres actuacions.

El Musicfest de Potries gaudirà dissabte d’una completa jornada en la qual es donarà a conéixer el patrimoni cultural i natural del municipi mentre es pot gaudir de diverses actuacions musicals. Serà amb l’excursió musical organitzada per la Ruta de l’Aigua.

No et perdis un esdeveniment innovador. Passeja amb els nostres músics seguint la descripció sonora de compositors dels sentiments que genera el transcurs de l’aigua. La caminada de dues hores a peu es fragmenta amb parades per escoltar cada vegada un moviment, en llocs com el Partidor d’Aigües de la Casa Fosca o el de la Casa Clara. Música, aigua i natura en perfecta harmonia.

Tres actuacions

Per a l’excursió musical hi haurà tres actuacions:

.- 1a parada al partidor d’aigües de la Casa Fosca amb l’actuació de Joan Peiró, que interpretarà una obra per a guitarra, amb la temàtica aigua. Joan entén la música a través dels seus sentiments i entén els seus sentiments a través de la música. Ha viatjat i tocat a escoles, escenaris, carrers de tot el món, explorant ciutats com Palma de Mallorca, Weimar, Istanbul, Nairobi,…, o Göteborg, on té la seua residència actual.

2a parada al partidor d’aigües de la Casa Clara

Amb l’actuació d’Ausiàs Garrigós, director artístic del Potries #musicfest i actualment és clarinet baix de la Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, a més de col.laborar freqüentment amb orquestres com la BBC Symphony Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra, Bournemouth Symphony Orchestra, la London Symphony Orchestra, entre altres tours artístics per tota Europa o el més recent per Shanghai.

.- 3a parada a la Casa-Senyorial de l’Ajuntament

Amb l’actuació d’Angel Di Stefano, músic, luthier, esculptor sonor i cinètic, que experimenta amb instruments desenvolupats per ell mateix, alguns d’ells inspirats en dissenys de Leonardo da Vinci. Una xerrada-concert participatiu, on Angel presentarà “Ensayo & Error”, una forma elegida per a un stress test amb la seua última criatura: l’arpa doble o del casc antic.

Concert de Suena barro

D’altra banda la jornada es completa amb el concert de Suena Barro a les 13.00 h a la Cassoleria Àngel Domínguez.

El projecte “Suena barro” és una orquestra amb instruments realitzats en ceràmica. Hernán Darío Vargas, músic i ceramista argentí, es dedica a la construcció, experimentació i execució d’instruments musicals fets en ceràmica des de fa més de 14 anys. Durant aquest recorregut va tenir l’oportunitat de conèixer una gran quantitat de músics, luthiers, ceramistes i realitzadors que van reforçar aquest encreuament transdisciplinari d’oficis.

Per finalitzar la jornada s’oferirà una agrofideuà.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí