El Concurs de Pd. de Gata de Gorgos ja te resultats

0
534

Ja tenim la resolució del concurs de composició de pasdoble amb motiu del nostre 150 aniversari. Dissabte passat el jurat format per Pedro V. Caselles Mulet, Andrés Valero Castells, José Miguel Fayos Jordán i actuant com a secretària Àngels Soler Fornés (Regidora de Cultura), va decidir declarar desert el primer premi i atorgar el segon premi ex aequo als pasdobles presentats amb títol «Paula» del compositor Antonio Jaime Barber Llinares i al pasdoble presentat amb títol «Als Amics» del compositor Josep Miquel Martínez Giménez.

La junta directiva ja ha decidit els títols que portaran els pasdobles premiats, un portarà el nom del nostre poble i l’altre portarà el nom de la nostra banda, pròximament els nostres músics votaran quin pasdoble serà el que represente a la nostra banda.

Volem donar les gràcies a tots el participants i especialment als compositors guanyadors, a partir d’ara la vostra música passa a formar part de la història de la nostra banda i del nostre poble. Si tot va bé, esperem poder fer un concert aquest estiu on estrenarem aquests pasdobles i farem l’entrega oficial dels premis.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí