El Clarín presenta la imatge corporativa del «Any Juan Vicente Mas Quiles»

0
158

El Clarín presenta la imatge corporativa del «Any Juan Vicente Mas Quiles»

El logotip reflexa la triple faceta de Mas Quiles: flautista, director i compositor

La Banda Primitiva de Llíria celebra enguany l'»Any Juan Vicente Mas Quiles», amb motiu del centenari del naixement del compositor i director del Clarín. Després de l’anunci oficial, la societat presenta un logotip confeccionat ex profesoper a convertir-se en la imatge corporativa oficial de l’efemèride. 

El logotip presenta una imatge contemporània i actual, amb un disseny professional, que reflecteix la triple faceta del compositor edetà: la de compositor, la de director i la de flautista, que conforma el número 100; l’element central de l’efemèride. 

«L’Any Juan Vicente Mas Quiles és una efemèride molt important i, per tant, volem atorgar-li la solemnitat i transcendència que mereix» explica el Vocal de Comunicació, Lluís Pérez. «Per este motiu, hem volgut crear una marca, una imatge pròpia que funcione com la punta de l’iceberg de totes les accions que realitzarem al llarg d’este any. I que, a més, ens permeta mostrar una imatge actualitzada, amb projecció de futur». 

En este sentit, el logotip s’utilitzarà al llarg de tot l’any en tota la documentació oficial de la Banda Primitiva de Llíria, la cartellera i els programes de mà. A més a més, estarà present a la façana de la societat, amb una lona commemorativa que presidirà tota l’efemèride. 

«Estem vivint unes circumstàncies extraordinàries» afirma la vicepresidenta de l’Àrea Social, Natalia Villanueva, «i hem d’adaptar-nos a les circumstàncies. Però estem treballant perquè açò no siga un impediment per celebrar esta efemèride com el nostre estimat Juan Vicente Mas Quiles es mereix».

Al llarg dels pròxims mesos, la Banda Primitiva anunciarà – a poc a poc – totes les accions que s’emmarquen dins d’esta celebració, que retrà homenatge a una de les figures més importants de la història de la societat. 

El Clarín presenta la imagen corporativa del «Año Juan Vicente Mas Quiles»

El logotipo refleja la triple faceta de Mas Quiles: flautista, director y compositor

La Banda Primitiva de Llíria celebra este año el «Año Juan Vicente Mas Quiles», con motivo del centenario del nacimiento del compositor y director del Clarín. Después del anuncio oficial, la sociedad presenta un logotipo confeccionado ex profesopara convertirse en la imagen corporativa oficial de la efeméride. 

El logotipo presenta una imagen contemporánea y actual, con un diseño profesional, que refleja la triple faceta del compositor edetano: la de compositor, la de director y la de flautista, que conforma el número 100; el elemento central de la efeméride. 

«El Año Juan Vicente Mas Quiles es una efeméride muy importante y, por lo tanto, queremos otorgarle la solemnidad y trascendencia que merece» explica el Vocal de Comunicación, Lluís Pérez. «Por este motivo, hemos querido crear una marca, una imagen propia que funcione como la punta del iceberg de todas las acciones que realizaremos a lo largo de este año. Y que nos permita mostrar una imagen actualizada, con proyección de futuro». 

En este sentido, el logotipo se utilizará a lo largo de todo el año en toda la documentación oficial de la Banda Primitiva de Llíria, la cartelería y los programas de mano. Además, estará presente en la fachada de la sociedad, con una lona conmemorativa que presidirá toda la efeméride. 

«Estamos viviendo unas circunstancias extraordinarias» afirma la vicepresidenta del área Social, Natalia Villanueva, «y tenemos que adaptarnos a las circunstancias. Pero estamos trabajando para que esto no sea un impedimento para celebrar esta efeméride como nuestro estimado Juan Vicente Mas Quiles se merece».

A lo largo de los próximos meses, la Banda Primitiva anunciará – poco a poco – todas las acciones que se enmarcan dentro de esta celebración, que rendirá homenaje a una de las figuras más importantes de la historia de la sociedad. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí