El Clarín commemora el centenari de Juan Vicente Mas Quiles al mes de setembre

0
254

El Clarín commemora el centenari de Juan Vicente Mas Quiles al mes de setembre

El concert d’homenatge tindrà lloc l’11 de setembre a les 19.30 hores

La Banda Primitiva de Llíria està celebrant l’Any Juan Vicente Mas Quiles, amb motiu del centenari del naixement del músic, director i compositor clariner. Però serà este mes de setembre, quan la societat retre homenatge a Mas Quiles amb un concert extraordinari, que tindrà lloc el pròxim dissabte 11 de setembre, a les 19.30 hores. 

Este concert estarà protagonitzat per la Banda Primitiva de Llíria que, juntament amb el seu director titular Javier Enguídanos Morató, interpretarà un programa conformat per obres i arranjaments del compositor edetà i, també, per algunes de les composicions preferides de Mas Quiles. 

«Serà una jornada molt especial per a tota la família clarinera» explica el president del Clarín, José Luis Pérez Veses, «perquè retrem homenatge a una de les persones més importants de la nostra història. Una figura com la de Mas Quiles, que conjuga la interpretació, la composició i la direcció és única per a la seua època. La seua trajectòria no ha fet més que engrandir el nom de la nostra societat». 

El concert serà les 19.30 hores. L’entrada serà gratuïta, però per assistir-hi caldrà fer una reserva prèvia de les localitats. Serà a partir del dilluns 6 de setembre a la secretaria de la societat o al telèfon 618.09.39.71, amb una reserva màxima de dos localitats per persona. 

«Juan Vicente Mas Quiles: 100 anys d’un clariner polifacètic»

Per altra banda, la societat ha organitzat la conferència – col·loqui «Juan Vicente Mas Quiles: 100 anys d’un clariner polifacètic»; que se celebra este dissabte 4 de setembre, a les 20.00 hores. En ella participen Manuel Galduf Verdeguer,  Juan Bautista Meseguer Llopis, Miguel Vidagany Gil i Andrés Valero Castells. 

En esta taula, s’analitzaran les diferents facetes de Mas Quiles: intèrpret, compositor, arranjador, director i pedagog; a través del testimoni de quatre persones molt lligades al mestre durant la seua carrera professional. 

El Clarín conmemora el centenario de Juan Vicente Mas Quiles en el mes de septiembre

El concierto de homenaje tendrá lugar el 11 de septiembre a las 19.30 horas

La Banda Primitiva de Llíria está celebrando el Año Juan Vicente Mas Quiles, con motivo del centenario del nacimiento del músico, director y compositor clarinero. Pero será este mes de septiembre, cuando la sociedad rinda homenaje a Mas Quiles con un concierto extraordinario, que tendrá lugar el próximo sábado 11 de septiembre, a las 19.30 horas. 

Este concierto estará protagonizado por la Banda Primitiva de Llíria que, junto con su director titular Javier Enguídanos Morató, interpretará un programa conformado por obras y arreglos del compositor edetano y, también, por algunas de las composiciones preferidas de Mas Quiles. 

«Será una jornada muy especial para toda la familia clarinera» explica el presidente del Clarín, José Luis Pérez Veses, «porque rendiremos homenaje a una de las personas más importantes de nuestra historia. Una figura como la de Mas Quiles, que conjuga la interpretación, la composición y la dirección es única para su época. Su trayectoria no ha hecho más que engrandecer el nombre de nuestra sociedad». 

El concierto será las 19.30 horas. La entrada será gratuita, pero para asistir habrá que hacer una reserva previa de las localidades. Será a partir del lunes 6 de septiembre en la secretaría de la sociedad o al teléfono 618.09.39.71, con una reserva máxima de dos localidades por persona. 

«Juan Vicente Mas Quiles: 100 años de un clarinero polifacético»

Por otro lado, la sociedad ha organizado la conferencia – coloquio «Juan Vicente Mas Quiles: 100 años de un clarinero polifacético»; que se celebra este sábado 4 de septiembre, en las 20.00 horas. En ella participan Manuel Galduf Verdeguer, Juan Bautista Meseguer Llopis, Miguel Vidagany Gil y Andrés Valero Castells. 

En esta mesa, se analizarán las diferentes facetas de Mas Quiles: intérprete, compositor, arreglista, director y pedagogo; a través del testigo de cuatro personas muy ligadas al maestro durante su carrera profesional.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí