El Centre Integrat Unió Musical de Llíria aposta per la innovació amb el Mètode Gabou

0
1476
Es tracta d’un projecte musical destinat als alumnes d’Educació Infantil

El Centre Integrat Unió Musical de Llíria continua incorporant noves metodologies en l’ensenyament. Durant este curs, el centre ha apostat per la innovació metodològica amb el Mètode Gabou, un projecte musical per a l’etapa d’infantil.
El Mètode Gabou – està finançat íntegrament per la Societat Musical – entén la pràctica musical com una eina per al desenvolupament de les capacitats cognitives i emocionals dels xiquets. El Gabou pretén iniciar, de forma lúdica, als més menuts en la música i, en certa manera, compensar el buit que el sistema d’ensenyaments musicals reglats deixa en eixes etapes primerenques.
I de quina manera s’apliquen estos principis del Mètode Gabou? Ho fan amb la pràctica musical mitjançant teclats, la bio-dansa, el cant, el moviment o el joc. És així com els alumnes d’infantil del centre van descobrint i aprenent els conceptes musicals, que els permeten gaudir de la música i, a més, faciliten la seua posterior incorporació a les ensenyances de grau elemental de música que tenen integrades al seu horari lectiu, des de tercer de primària.

A més a més, altra de les activitats del mètode Gabou és la participació dels més menuts en l’agrupació “Cors de Veus Blanques” de la Unió Musical; agrupació gràcies a la qual comparteixen actuacions amb altres alumnes del Centre Integrat i de l’Escola de Música.
“Amb la introducció del Mètode Gabou, el Col·legi Unió Musical aposta, una volta més, per la qualitat educativa” afirma Maria Faubel, directora del centre “i per dotar al seu alumnat dels beneficis que la pràctica i l’aprenentatge de la música aporten”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí