Dia històric en la Unió Musical de Llíria: María Amparo Esquerdo elegida presidenta.

0
419

La Unió Musical de Llíria ha celebrat aquest dissabte la Junta General que ha elegit a la directiva que dirigirà la societat els propers quatre anys.

Una directiva encapçalada, per primera vegada en la història de Llíria i de la guardonada societat, per una dona, a la qual acompanyen dèsset dones i tretze homes.

MARÍA AMPARO ESQUERDO fa història en la societat musical que, amb la seua Banda Simfònica al front, és la societat musical més guardonada del món.

Una societat que sempre ha estat en l’avantguarda de l’educació i formació, no en va des de l’any 1976 és l’única societat musical de la Comunitat Valenciana que compta amb un col·legi d’educació primària i secundària i que, des de 1997, forma part d’un selecte grup de deu centres integrats d’ensenyaments musicals que funcionen a Espanya, al mateix temps que explora les noves tecnologies, no només per continuar amb la seva labor educadora, també per a seguir donant solucions a una situació d’emergència sanitària en la qual la Unió Musical de Llíria ha estat innovadora i imaginativa des del primer moment, tot això sense oblidar les seves tradicionals funcions com a societat musical.

La nova Junta Directi va de la Unió Musical de Llíria és una ba rreja d’experiència i jo ventut que comença una no va etapa no e xempta de complexitat per la situació sanitària en la qual vivim, però plena d’il·lusió per continuar la labor que, des de 1903, ha convertit a aquesta societat en un referent musical, educatiu i cultural.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí