Concurs Nacional de Composició de Pasdobles

0
483

Després d’uns anys d’intermitència musical per culpa de la pandèmia, Sumacàrcer torna a sonar més fort que mai amb l’organització d’un Concurs Nacional de Composició de Pasdobles. És la primera vegada que el poble de la Ribera organitza una competició d’aquest tipus, malgrat la prolongada trajectòria cultural i, en concret, en el camp de la música amb la qual compta el municipi. L’organització del concurs correrà a compte del propi Ajuntament de la localitat junt a la Unió Musical ‘El Xúquer’ de Sumacàrcer, que, a més, participarà activament en la competició, interpretant les peces participants.

Aquest premi comptarà amb una important dotació econòmica per als guanyadors: 1.500 euros per al primer premi, 500 euros per a la peça classificada en segon lloc i 250 euros per al tercer lloc. Aquests premis seran atorgats per un jurat compost per experts musicals de primer nivell. A més, es fallarà un premi addicional de 250 euros a la composició triada pels propis músics de la formació. Les bases es publicaran en els pròxims dies en el butlletí informatiu provincial, amb l’objectiu de donar-li major difusió i que l’abast de la competició siga major, augmentant així el nivell i la riquesa de les composicions i de l’elenc de participants.

Des de l’organització ja han avançat que el termini per a la presentació de treball estarà obert fins el pròxim 29 d’abril de 2022.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí