Concert insòlit d’arpa i trombó a càrrec de Francesc Rozalén i Ana Martínez

0
1321

Dins de l’agenda cultural que organitza l’Ajuntament de Llíria, el pròxim dissabte 27 d’octubre, a les 19.30 h, i en el marc incomparable de l’església de la Sang de Llíria tindrà lloc un concert a càrrec del duo format pels músics edetans Francesc Rozalén Heredia (trombó) i Ana Martínez Cano (arpa). En primer lloc cal manifestar que un duo d’arpa i trombó no és gens habitual en les agrupacions de música de cambra. És complicat imaginar en el món de la música de cambra una combinació més estranya que la d’aquests dos instruments; el trombó, un instrument amb una extravertida (a vegades demoníaca) reputació, en contrast amb l’aparença i el timbre tan angelical com és el del arpa. Per contra, els dos intèrprets mostraran en el concert que aquesta combinació insòlita ens ofereix una fusió harmoniosa.

 

El duo format per Ana i Francesc és un dels pocs que a nivell nacional ofereixen un concert amb aquests instruments a simple vista tan antagònics. A més, cal destacar que els dos músics pertanyen  a les dues bandes simfòniques rivals de Llíria: Francesc ho és de la Unió i Ana de la Primitiva. Els dos  músics tenen experiència en orquestres professionals i en l’ensenyament. Així, Francesc Rozalén ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Madrid, l’Orquestra del Palau de les Arts Reina Sofia de València, l’Orquestra de València, les Bandes Municipals de Barcelona i Bilbao i durant tres anys ha sigut membre de l’Orquesta Filarmónica de Málaga. Actualment és professor del Conservatori Professional de Música de Llíria. Per altra banda, Ana Martínez ha col·laborat amb l’Orquestra de València, la Banda Municipal de València… i ha estat membre fundadora de l’Orquesta Región de Murcia. És professora de conservatori des de 1992 i  en l’actualitat exerceix la seua labor docent al Conservatori Professional de Música de València.

 

Per a aquest concert, Francesc i Ana ens oferiran un programa que abraçarà la música europea de diverses èpoques i estils, des del barroc i el romanticisme, fins a les tendències més avantguardistes del segle XX.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí