COMUNICAT DE L’ Associació Unió Musical Bocairent

0
937

:

En relació a l’aïllament preventiu al que es van sotmetre alguns músics de l’Associació Unió Musical Bocairent i les seues famílies, a causa del contacte d’una persona integrant de la banda amb una altra persona que va donar positiu en Covid-19 volem manifestar que:

1. Després de la confirmació oficial del resultat NEGATIU de la prova PCR de la component de la banda, informem de que NO HI HA CAP CAS DE COVID-19 A LA NOSTRA ASSOCIACIÓ.

2. Lamentem profundament que la premsa se’n fera ressó d’una notícia que, al nostre parer, sols buscava el sensacionalisme; ja que fins el moment no hi havia res confirmat. Fet que pensem, ha perjudicat la nostra institució, al nostre poble i al món de les bandes de música i la cultura en general.

3. L’Associació Unió Musical Bocairent ha complit amb gran rigurositat tot el protocol establert per sanitat i per la FSMCV en la tornada a l’activitat musical. També, junt a l’Ajuntament, es va aplicar un pla de contingència amb totes les mesures necessàries per a que el concert del passat 25 de juliol fora segur per a músics i públic.

4. Volem agraïr el suport rebut per part de l’Ajuntament de Bocairent, per la FSMCV encapçalada per la seua presidenta, per altres bandes de música, institucions i persones que a títol personal ens han transmés el seu suport i estima.

5. Felicitem i agraïm també als músics de l’Associació Unió Musical la responsabilitat demostrada i l’esforç que ha suposat, per a ells/es i les seues famílies, aquesta situació.

6. Apel·lem a la responsabilitat individual de tota la ciutadania en quant a l’acompliment de les mesures d’higiene i sanitat que frenen la transmissió del virus.

7. Preguem també que se’n siga conscient de que l’àmbit de la cultura sempre estarà al servei de les persones i per tant s’ha de protegir.L’Associació Unió Musical Bocairent, a les portes del seu centenari, desitja poder seguir oferint música i cultura al poble de Bocairent i a la societat.BOCAIRENT 28 DE JULIOL DE 2020

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí