Carlos Fluixà, primer premi en el Concurs AETYB 2018

0
1868

El músic de L’Artística Manisense Carlos Fluixà ha guanyat l’edició de 2018 del Concurs Nacional de l’Associació de Tubes i Bombardins (AETYB) dins de la categoria de bombardí.
Carlos Fluixà ha aconseguit així el 1er Premi d’aquest concurs, que ha tingut lloc durant el Festival organitzat per l’associació, que se celebra amb caràcter bianual i que en aquesta ocasió s’ha celebrat a Madrid entre el 20 i el 25 de juliol.
0718 carlos fluixa guanyadors aetyb webCom a guanyador de la categoria de bombardí, Carlos Fluixà va actuar amb l’Orquestra del Reial Conservatori Superior de Música de Madrid. Durant la segona part del concert va actuar també el solista internacional David Childs.
Carlos Fluixà Sepúlveda va iniciar els seus estudis musicals a L’Artística Manisense, banda a la qual pertany en l’actualitat. Ha estudiat al Conservatori Professional de Música de València. En 2014 va guanyar el Premi Joves Artistes en la categoria de bombardí de l’AETYB a Barcelona i va actuar com a solista durant l’edició de 2016 a València.
Des de L’Artística Manisense volem donar l’enhorabona al nostre jove músic.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí