BORSES DE TREBALL (PROFESOR/A DE MÚSICA CONSERVATORI MUNICIPAL “JOSÉ ITURBI”, ESPECIALITAT EN CLARINET, OBOÉ, VIOLONCEL I PIANO)

0
1915

PARTICIPACIÓ EN PROVES SELECTIVES – BORSES DE TREBALL (PROFESOR/A DE MÚSICA CONSERVATORI MUNICIPAL “JOSÉ ITURBI”, ESPECIALITAT EN CLARINET, OBOÉ, VIOLONCEL I PIANO)

Modalitat presencialModalitat web sense certificatModalitat telefònicaPE.AF.110

Descripció

Participació en borses de treball convocats per l’Ajuntament de València per a futurs nomenaments per millora d’ocupació i interinitats.
Cada procés es regirà per les seues bases respectives.

Termini obert convocatòria per a la constitució de borsa de treball per al Conservatori Municipal “José Iturbi” de professorat de música, especialitat en clarinet, oboé, violoncel i piano per a futurs nomenaments interins i per millora d’ocupació. 

Places Escala d’Administració Especial, Subescala: Tècnica, Classe: Superior, Categoria Professor/a Música, Subgrup A1 de classificació professional.

Les Bases de les convocatòries i tota la informació relativa al procés de selecció (llistes d’admesos, tribunals, etc.) poden consultar-se en la pàgina web d’Oposicions / Borses de treball.

El torn de millora presentarà la documentació exclusivament per mitjans electrònics. (Apartat sisé bases convocatòria i article 14.2.e) de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre).

icono pdf de un impreso en una normativa

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí