Alginet acollirà el primer festival dedicat a les orquestres amateurs

0
117

El poble d’Alginet es prepara per acollir un esdeveniment sense precedents a la comarca: el primer festival dedicat a les orquestres amateurs. Amb l’objectiu d’oferir visibilitat a aquestes agrupacions musicals del voltant, el festival reunirà orquestres de tota la província de València en diversos formats.

La programació del festival és la següent:

Dissabte 6 de juliol:

  • A les 10:00 h, la Casa de la Música serà l’escenari d’una masterclass impartida per la reconeguda directora Pilar Mor, una oportunitat única per als músics d’aprendre dels millors.
  • A les 18:30 h, el Teatre Modern acollirà les audicions de les orquestres participants, oferint un variat repertori que promet sorprendre i emocionar el públic.

Diumenge 7 de juliol:

  • A les 18:00 h, tindrà lloc una taula rodona titulada “L’orquestra a la SAMA”, on es debatran els reptes i les oportunitats de les orquestres amateurs en l’actualitat.

Aquest festival no només representa una plataforma de visibilitat per a les orquestres amateurs, sinó també una ocasió per a la comunitat d’Alginet d’endinsar-se en el món de la música i gaudir d’un cap de setmana cultural i enriquidor.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí