Alfonso Yépez Santamaría, primer premi al III Concurs de Composició de Música Festera de Mutxamel

0
464

El diumenge 8 de novembre es va celebrar l’acte de lliurament de premis i el concert del III Concurs de Composició de Música Festera de Mutxamel, on vaig ser guardonat amb el primer premi amb la marxa cristiana “L’espasa del capità”

El jurat es va reunir el passat 19 de febrer i va ser l’encarregat d’escoltar i analitzar les 14 peces que es van presentar a concurs. D’aquestes 14 peces peces van triar tres que van obtindre la condició de finalistes.

Entrega premi
Entrega premi

La Societat Musical l’Aliança de Mutxamel, sota la direcció de D. Alberto García Izquierdo -que s’estrenava d’una forma magistral al front de la banda-, va ser l’encarregada d’interpretar les tres peces finalistes. A l’acte van acudir els membres del jurat; l’alcalde de la localitat, Sebastián Cañadas; el regidor de Festes, Rafael Pastor, i el President de la Comissió de festes, Pedro Miguel Planelles, els qui es van encarregar d’entregar els premis.

Després dels alliberaments es va decidir que l’obra guanyadora fóra la marxa “L’espasa del capità”, composta per Alfonso Yépez Santamaria, amb un premi econòmic de 1.800 euros.

D’altra banda, les altres obres obres finalistes van ser “Magnus Heros”, de Juan Pellicer Prats, i “Contramestre”, de José Sala Lozano.

PROGRAMA de “III Concurs de composició de Músics Festera de Mutxamel 2020”:

  • Contramestre – José Sala Lozano
  • L’espasa del capità – Alfonso Yépez Santamaría “Chipi”
  • Magnus heros – Juan Pellicer Prats
  • Al senyor Paco – Mario Roig Vila
  • Moment de festa – Amando Blanquer Ponsoda
  • Himne de festes – Jose Sala Torregrosa

Director: Alberto García Izquierdo

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí