Albuixech celebra la IV Edició del festival JULIOL MUSICAL. Mars i Llunes  

0
130

El 28 de juny tindrà lloc la presentació d’aquest esdeveniment musical eclèctic en el que  coneixerem les propostes musicals per als quatre dissabtes de juliol a la seua Plaça de la  Llibertat, un espai on escoltar músiques diverses en un context de sala de concerts, però sota  les estrelles  

Els artistes i les músiques que s’escoltaran al festival d’enguany, provenen de diversos mars i  oceans d’arreu del món. L’Atlàntic amb “Luna de África”, Senegal, amb el programa d’AMORES  Grup de Percussió, titulat “UBUNTU”. La convergència de mars compartits des de Cadis a  València amb Chano Domínguez i Spanish Brass, amb l’espectacle “Puro de Oliva” (flamenc/Jazz) i una barreja marina tan immensa com la música nord americana de “Smile” de  les DÓMISOL Sisters, envoltades per l’Atlàntic, el Pacífic i el Golf de Mèxic. I el més llunyà, el  Mar Groc de les dones bussejadores HAENYEO de l’illa de Jeju, Corea del Sud, amb l’Eslava  d’Albuixech amb les seues “Danses del Món” en un rencontre feliç i enyorat amb aquestes  dones que representen un valuós Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.  

Des de el 6 fins al 27, hi haurà una exposició fotogràfica titulada “ESTRELLES” a càrrec de Santi  Palacios Sos en la sala MAJOR, 54 d’Albuixech, al voltant de la Música en directe.  

A més, els dies 6 i 27, la banda valenciana de Dixieland “LA LOCOMOTORA”, actuarà en la  prèvia dels concerts en diferents emplaçaments de la localitat.  

PROGRAMA  

 6 de juliol 23:00: UBUNTU_ Amores Grup de Percussió y Luna de África 

 13 de Juliol 23:00h: PURO DE OLIVA_ Spanish Brass i Chano Domínguez

 20 de juliol 23:00: SMILE_Dómisol Sisters  

 27 de juliol 23:00h: DANCES DEL MÓN_ SM ESLAVA d’Albuixech i Haenyeo Divers  Group. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí