AJUDA A LA U.M.»L’AURORA» DE SELLA

0
895

Suma’t a la UMA!

La crisi sanitària ens ha obligat a parar l’activitat. En conseqüència, la nostra situació s’agreuja cada vegada més per la carència d’ingressos per a poder subsistir. Amb aquesta iniciativa busquem donar perdurabilitat al projecte de la Societat Unió Musical l’Aurora de Sella i que, quan açò passe, estiguem preparats tots (els d’aquesta associació i els que gogeu amb les nostres actuacions) per seguir vivint la música.

Per això vos demanem la vostra ajuda, la qual ens podeu fer arribar de dues maneres: amb contribucions directes (aportacions, fer-vos socis, comprar CD de gravacions nostres) o comprant per anticipat actuacions nostres (xarangues, desfilades, composicions del nostre mestre).

La nostra dilatada experiència avala el compromís d’aquest col•lectiu en pro de la música, la cultura i les relacions humanes. 

Sobre les recompenses

Si encara no sou socis de la UMA, esta és la vostra oportunitat per a donar suport al nostre projecte. A més, també podeu fer-vos col·laboradors de la societat o adquirir un dels nostres CD: el que vam gravar l’any 2016 amb peces musicals composades pel nostre director, Miquel Morales Climent, o la gravació d’un concert nostre a l’ADDA el 2015. 

El mestre, Miquel Morales, ofereix a través d’esta iniciativa la possibilitat que li encarregueu una composició personalitzada. Podeu conéixer el treball que ha fet fins ara a la seua pàgina web

També podeu immortalitzar la vostra imatge com a músics amb Fresaikiwi Fotografia, fent-vos una sessió de fotos amb el vostre instrument com aquesta:

Finalment, podeu contractar els serveis de la nostra societat perquè fem allò que més ens agrada: música! Per a la temporada 2021, o tan prompte com ho permeta la situació actual, podeu contractar-nos per a xaranga o per a una desfilada de moros i cristians, el nostre fort. 

Qui som

La Societat Unió Musical l´Aurora de Sella és una associació sense ànim de lucre, fundada a l´any 1973 i que té com objectiu l´ensenyament i divulgació de la cultura musical. Disposa d´una banda simfònica amb 60 músics, un cor amb 25 components i una escola de música amb 4 professors (a un poble amb 600 habitants).

La nostra principal font de finançament son les actuacions (tant concerts com desfilades de moros i cristians, festes populars o processons) que fan les dos seccions de la Societat, representant vora del 80% de les entrades de capital i que, degut a la situació generada per la crisi del COVID ens hem quedat a una situació de vulnerabilitat

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions faran possible la subsistència de la Unió Musical l’Aurora de Sella en estos mesos en què s’han reduït dràsticament els nostres ingressos. Moltes gràcies!!

Calendari previst

Les recompenses relacionades amb les contribucions directes com aportacions, fer-se soci o comprar CD de gravacions nostres s’entregaran una vegada s’aconseguisca el projecte.

Les recompenses que impliquen un desplaçament com la desfilada, la xaranga o la sessió fotogràfica, les entregarem quan la situació extraordinària provocada per la COVID-19 ens ho permeta (previ acord de les dos parts). 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí