AD LIBITUM afegeix a la formació contínua dels seus professors la gestió emocional de xiquets i adolescents

0
153

AD LIBITUM afegeix a la formació contínua dels seus professors la gestió emocional de xiquets i adolescents

Matías Real, psiquiatre de la infància i adolescència de l’hospital provincial de Castelló serà l’encarregat de monitorar i supervisar a l’equip de docents d’AD LIBITUM en tot el referent a la gestió emocional dels alumnes

Ontinyent dimarts 27 de setembre de 2022 – Dilluns passat tenien lloc les primeres jornades del curs 22/23, que AD LIBITUM, com a xarxa d’escoles i projecte formatiu emmarcat en el món de la música, destina a la formació dels seus professors. En aquesta ocasió ho feien amb el curs: «Bases per al coneixement dels comportaments infantils. Pautes bàsiques per al maneig del problema de conducta i motivació en l’aula».

Aquest curs, impartit per Matías Real, psiquiatre de la infància i adolescència de l’hospital provincial de Castelló i professor de la Universitat Jaume I, tenia com a objectiu assentar les bases sobre la gestió emocional en l’aula i establir les pautes sobre els quals cada professor treballarà durant tot el curs, amb el suport del doctor.

«Ha sigut realment interessant conéixer les ferramentes per a gestionar quelcom tan important per als nostres fills, com és l’autoestima. Quelcom que marcarà la seua vida com a adults. Saber com influir de manera positiva en ella, pot ser de les coses més gratificants per a un professor», comentava Àngels Muñoz, professora i cap d’estudis d’AD LIBITUM.

En les jornades, el psiquiatre va explicar, entre moltes altres coses, les tècniques bàsiques per a desenvolupar la disciplina, ja que és una de les habilitats més rellevants a tindre en compte per a algú que vulga créixer dins del món de la música. Una habilitat clau per a aconseguir objectius i metes.

Per a finalitzar, els professors van participar de manera activa, posant en comú les seues pròpies experiències d’anys anteriors, donant lloc a un debat obert entre tots els assistents i a les recomanacions del professional.

AD LIBITUM, continua apostant per la formació contínua i de qualitat de la seua plantilla, perquè ells són uns dels actius més importants que tenim i un gran element diferenciador per a la nostra organització.

Visita nostres xarxes per a conéixer tot sobre el nostre projecte formatiu:

Instagram: adlibitum_escola

Facebook: AD Libitum

Per a més informació:

Lluis Muñoz – Codirector AD LIBITUM

 info@adlibitum.es

 962914224

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí