8ª edició de Trovam – Pro Weekend

0
547

El Trovam – Pro Weekend tindrà lloc entre l’11 i el 14 de novembre a Castelló i s’adaptarà a la situació sanitària amb un format híbrid, presencial i en línia – Hi actuaran artistes valencians com Ciudad Jara, GEM, David Pastor Quartet, Cactus, Badlands, Futuro Terror, Tardor i Funkiwis – Entre les propostes d’altres territoris destaquen Maria Arnal i Marcel Bagés, Le Parody, Bigott i Meritxell Neddermann.

La Fira Valenciana de la Música segueix apostant per una oferta que combine projectes artístics consolidats i intèrprets emergents de diferents estils. Així mateix, l’organització ha treballat per configurar una programació paritària que aprope al públic treballs recents.

La huitena edició de la Fira Valenciana de la Música abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical. Bona part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram en un context d’incertesa. L’Estatut de l’artista i una nova edició de les Jornades TIIM (Turisme & Indústria Musical) també formaran part de la programació professional del Trovam – Pro Weekend.

L’organització de la Fira ha apostat per aprofundir en ‘Les converses del Trovam’, el diàleg directe amb un artista que es va inaugurar l’any passat amb Luz Casal. En aquesta edició, les persones convidades seran Christina Rosenvinge i Raül Fernández ‘Refree’. Pel que fa als tallers, les persones inscrites podran aprofundir en matèries com els agregadors digitals, el ‘playlisting’ en Spotify, la indústria del videoclip i l’esponsorització. Com és habitual, l’Auditori de Castelló acollirà entrevistes ràpides (‘speed meetings’) entre programadors, discogràfiques i artistes.

Des del 2013, i gràcies al treball realitzat al llarg de les set edicions anteriors, la Fira Valenciana de la Música s’ha consolidat com la convocatòria professional més important de la indústria a la Comunitat Valenciana. Així mateix, s’ha de destacar que el Trovam – Pro Weekend forma part del projecte estratègic ‘Fes cultura’ de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana des del 2016 i està coorganitzat per l’Institut Valencià de Cultura amb altres entitats.

Per concloure, cal assenyalar que la Fira Valenciana de la Música ha renovat la col·laboració amb totes les entitats que ja hi participaven: Cultura de la Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura; l’Ajuntament de Castelló; la Diputació de Castelló; À Punt Mèdia; l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM); Cerveza Turia; l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. A més, la Berklee College of Music s’hi ha incorporat com a nova institució col·laboradora.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí