Home EDICIONS DISCOGRÀFIQUES I LLIBRES LLIBRES Una llibre recupera més de trenta cançons inèdites de Melcior Gomis

 

Miquel Àngel Múrcia presenta el proper dimarts al Col·legi Major Rector Peset de València el llibre ’Josep Melcior Gomis i la cançó lírica de saló’, editada per la Institució Alfons el Magnànim dins de la col·lecció “Compendium Musicae”. 

Els estudis sobre la figura i l’obra del compositor Melcior Gomis s’han ampliat amb la publicació del llibre de Miquel Àngel Múrcia “Josep Melcior Gomis i l Cançó Lírica de Saló”, un treball editat per Alfon el Magnànim i la Diputació de València que es presentarà el proper dimarts 26 de juny a les 19:00 hores a la Sala Muralla del Col·legi Major Rector Peset de València. La presentació serà conduïda per Josep Antoni Alberola i comptarà amb la interpretació d’alguna de les peces rescatades a càrrec de la veu de María Ángeles Lambíes y el piano de Joanjo Albinyana. 

En aquest estudi crític, Múrcia recupera més de trenta cançons d’un dels autors més desconeguts del primer romanticisme musical europeu.  El llibre presenta, a més de les dades biogràfiques més significatives de Gomis, un estudi i partitures de cançons en una publicació que permet d’interpretar novament la seua música i que ja ha despertat l’interès de diversos grups d’intèrprets internacionals. El llibre, compta també amb pròleg de l’especialista en òpera Francisco Carlos Bueno Camejo.  A la tardor hi ha prevista l’edició d’una biografia sobre el músic valencià. 

Deja un comentario