Home Directores Teo Aparicio dirigeix un monogràfic de les seues composicions al Japó

  • 2.-Teo-Aparicio-foto-640x457A més, el compositor enguerí farà una conferència a la Universitat d’Osaka

Teo Aparicio dirigirà, el proper diumenge 1 de març, a la “Nishinomiya Municipal Band” d’Osaka. Aquesta banda és una de les de més prestigi al seu país i ha participat en esdeveniments internacionals de gran calat en el món de la música de banda. En el programa del concert s’inclouen algunes de les seues composicions més representatives com Història d’un Bandoler, Saxadhu, Retrats d’Espanya o Wink at you.

A més, convidat per la Universitat d’Osaka, el compositor de la Canal de Navarrés oferirà una conferència sobre el moment actual de la música valenciana i espanyola en què participaran alguns compositors i directors del Japó.

Aquesta activitat se suma al ja dilatat palmarès de Teo Aparicio que en els últims anys ha vist interpretada la seua música en infinitat d’ensembles professionals tant a nivell nacional com internacional: La banda del Ministeri de Defensa de Moscou, banda dels Royal Guides de Brussel·les, Swiss Army band, Amigos da Branca a Portugal, banda nacional de concerts de San José de Costa Rica, Harmonie Excelsior Eirbergen d’Holanda, Pilhani Orquester a Hongria, Rundfunk Blasorchester Leipzig, per no esmentar les bandes municipals de Madrid, Barcelona i València que han estrenat la seua música recentment.

Finalment, destacar també que el proper 25 d’Abril, la “Dunshan Symphonic Wind Orchestra” sota la batuta del seu titular, Adrián Schneider, interpretaran l’obra “The rise of the Phoenix”, composició que va ser guardonada amb el Premi Euterpe que atorga la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Deja un comentario