Home EDICIONS LOCALS COMUNITAT VALENCIANA SOCIETAT MUSICAL BANYERES DE MARIOLA & SPANISH BRASS LUUR METALLS

 

La Societat Musical Banyeres de Mariola celebra el seu tradicional Concert d’Estiu este dissabte 25 de juliol a les 22:00 h. al Parc Municipal de Vil·la Rosario, amb uns convidats d’excepció: l’Spanish Brass Luur Metalls.

Aquesta vetllada musical oferirà al públic un programa que combina una primera part a càrrec del prestigiós quintet de metalls valencià, amb una variada selecció del seu repertori; i una segona part on, després d’escoltar la Societat Musical amb la Symphonic Overture, de James Barnes, les dues agrupacions ajuntaran sonoritats i textures per interpretar conjuntament “Músics valencians pel món”, de José Suñer i “Excursions”, de George Fritze, sota la batuta de José Fco. Mira Marín.

Tot just acabats els festivals dels quals han estat amfitrions, el SBALZ a Alzira (http://www.sbalz.com/) i el Festival Internacional de Trombó que enguany s’ha celebrat a València (http://itfvalencia2015.com/), i abans d’encetar la seua nova gira pel Japó, els músics del famós quintet tancaran la seua agenda del mes de juliol a Banyeres de Mariola.

D’aquesta manera confluiran també un parell de commemoracions: els 175 anys de fundació de la primera banda de música que es coneix a Banyeres de Mariola, “La Primitiva”, després “Santa Cecília”; i els 25 anys de trajectòria de l’SBLM com a agrupació de metalls.

Esteu convidats a compartir celebracions i bona música a la fresca amb tots nosaltres.

Us esperem!

Deja un comentario