Home Concursos Santiago Quinto guanya el premi a la millor marca cristiana del Concurs...

Santiago Quinto, amb l’obra ’50 aleluyas’, ha sigut el guanyador del Concurs de Música Festera Francesc Cerdà de l’Olleria valorat en 2.500 euros, un certamen que enguany premiava les millors composicions de marxes cristianes, al que s’han presentat 27 obres. El que sí que estava en l’entrega de premis ha sigut Juan Luis Roig, el guanyador del premi del públic, valorat en 500 euros, per la seua obra ‘Xivert’.

Al concert han assistit 450 persones i molta gent s’ha quedat fora per falta de localitats, així que ja estan pensant en canviar la ubicació per poder donar cabuda a tots els veïns del poble i dels municipis del voltant que volen escoltar en directe la interpretació de les peces finalistes per part de la Societat Escola Musical Santa Cecilia de l’Olleria baix la direcció de Ramón García.

Francesc Cerdà va ser un músic del poble molt volgut que va composar una marxa a cadascuna de les comparses de la localitat, contribuint així al desenvolupament de la festa morocristiana en este municipi de La Vall d’Albaida.

Les composicions finalistes han estat, a més de les guanyadores, ‘Iter Domitoris’ i ‘Ágora’.

Deja un comentario