Home Compositores PRESENTACIÓ DOCUMENTAL DE PACO ESTEVE “La caixa negra”

cartell-caixa-negra-pngDes de principis del 2014, s’ha organitzat a Muro els homenatges per les commemoracions de dos efemèrides que s’han conjugat en dos anys consecutius al voltant de la figura dels nostre compositor il·lustre com és Paco Esteve. L’any 2014, va fer 25 anys de la seua desaparició i en aquest 2015, cent anys del seu naixement.

Molts són els actes que durant este temps i des de la Unió Musical de Muro, el recolzament de l’Ajuntament i amb la col·laboració de moltes entitats del poble, s’han organitzat durant aquestos dos anys. I arriba l’hora de posar punt i final i tancar el merescut homenatge al compositor murer. I ens ha semblat que poder compartir amb tots els murers i mureres el documental “La Caixa Negra” elaborat per la productora On Air Comunicació al voltant de la figura de Paco Esteve, la seua música i la seua esposa Lia Delby, és una immillorable forma. Un documental especial per tot el que comporta, i que va néixer a partir de la troballa d’unes fotos del mestre Paco Esteve i de Lia Delby, en una “caixa negra” a un mercat a la Ciutat de València. Tot a partir d’aquesta casualitat, neix el documental sobre la figura de Paco Esteve que tindrem el plaer d’ estrenar el proper divendres 18 de setembre de 2015, a les 20.30 hores i al Centre Cultural de la Vila de Muro. La entrada és lliure.

Us convidem i esperem a totes i a tots. Per a la Unió Musical de Muro ha estat un aprenentatge i un orgull poder apropar-se i apropar a una figura tant important del nostre patrimoni cultural.

Deja un comentario