Home CERTAMENES Nits de banda al Centre del Carmen

carme-destiuLa Subdirecció General de Música de CulturArts obri un nou cicle dedicat a les bandes de la Comunitat que se celebra a l’aire lliure i de manera gratuïta al claustre gòtic del Centre del Carme. La nova iniciativa comptarà enguany amb quatre actuacions entre les quals es troba la participació de la Banda de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana amb el suport de CulturArts Música presenta un nou cicle de música que s’incorpora al programa ‘El Carme d’Estiu’ amb la intenció d’amenitzar les nits del mes de juliol a l’històric barri del Carmen. Els ‘Nocturns Musicals per a banda’ s’inauguren el dimarts 16 de juliol en el Centre del Carme coincidint amb la festivitat de la Verge del Carme.
El cicle és un homenatge a la tradició musical valenciana i a les seues societats musicals. Cada any es convidarà a diverses bandes de la Comunitat per oferir diferents concerts gratuïts en el claustre gòtic de l’antic convent.
La centenària Societat Ateneu Musical del Port obrirà aquest dimarts a partir de les 21 hores els Nocturns Musicals per a Banda, amb peces dels valencians Esteban Esteve i Rafael Talens, a més d’obres de Wagner, Dorado i Barnes.
Els dies 24 i 31 de juliol actuaran la Societat Instructiva Unió Musical de Monserrat i la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, respectivament.

Nocturns musicals per a banda
Claustre gòtic, 21:00 h
Organitza: Subdirecció General de Música de CulturArts
16 Juliol
Societat Ateneu Musical del Port
(València)
24 Juliol
Societat Instructiva Unió Musical de
Monserrat.

31 Juliol
Banda Federal de la Federació de
Societats Musicals de la Comunitat
Valenciana

Deja un comentario