Home CERTAMENES Montserrat oferirà en set dies propostes musicals de primera fila internacional

Captura de pantalla 2016-07-05 a les 20.16.53El 18 de juliol comença la 36 edició de la Setmana Internacional de Música de Cambra a la plaça Major d’aquesta vila de la comarca de la Ribera

Definitivament, ha estat tancat el programa de solistes, grups i formacions musicals que ha d’intervenir en aquesta edició d ela 36ª Setmana Internacional de Música de Cambra que obrirà la pianista Ayako Fujiki, nascuda a Tòquio i resident a Barcelona i tancarà la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) el diumenge 24 de juliol.

Durant els set dies previstos per a la celebració d’aquesta setmana classificada d’entre les més interessants de les que s’hi desenvolupen al conjunt del territori valencià, la plaça Major de Montserrat albergarà, cada nit, una proposta ben diferent i de gran qualitat artística i musical.

Així, dimarts 19 de juliol hi ha prevista l’actuació del violoncel·lista francés Matthieu Saglio, que presentarà el seu projecte “Cello Solo”, un espectacle musical centrat al voltant del violoncel, que combina la tradició clàssica amb sons i ritmes portats de les seues troballes al voltant del món i lliurarà una sèrie de composicions commovedores, on ressonen els ecos de les catedrals occidentals i dels socs del Magrib, del tango llatinoamericà i del flamenc ibèric.

Per a dimecres 20 de juliol  Baltic Neópolis Quartet oferirà un repertori clàssic del segle XX i XXI, que malgrat la seua individualitat permet a l’equip crear i participar en projectes artístics no convencionals.

Dijous 21 de juliol Paco Rodríguez, Lluís Rodríguez i Daniel García, faran sonar la trompa, el violí i el piano, amb un mestratge ratllant amb el virtuosisme, mitjançant un programa ben suggeridor.

Per al divendres dia 22, hi ha l’actuació del quintet Back to Brass, que proposarà un nou espectacle amb un programa que recorrerà els grans èxits d’òpera i sarsuela acompanyats pel quintet de metall.

El cap de setmana, abraçarà les actuacions del Cor de la Generalitat i de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana; dues actuacions que prometen el bo i millor del que es fa en aquests dos camps musicals arreu les comarques de la comunitat autònoma.

D’aquesta manera, la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, ofereix en aquesta seua 36ª edició, una expectativa al nivell de les millors programacions de l’estiu de 2016.

Deja un comentario