Home Compositores Miguel Ángel Sarrió Nadal, guanyador del 16é Concurs de Composició Pd Faller...

captura-de-pantalla-2016-10-09-a-les-1-49-33La Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira ha realitzat al Gran Teatre el Concert Commemoratiu del Dia de la Comunitat Valenciana. L’ acte ha servit per a interpretar els pasdobles de la final del 16é Concurs de Composició del Pasdoble Faller Alzira 2016, resultant guanyadors: Premi Fallera Major Infantil. Lema Arenales. Autor: Manuel Lillo Torregrosa. I Premi Fallera Major. Lema: Fe. Autor: Miguel Ángel Sarrió Nadal, per tant des de hui estos pasdobles portaran els noms de Lidia Enguix i Valeria Oliver.
En representació dels consistori han estat presents Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes; junt altres regidors de l’equip de govern Ivan Martínez, Fernando Pascual, Pep Carreres i Pepe Grau. També han assistit diversos regidors de l’oposició.
Cal assenyalar que una de les obres interpretades en el concert, Sultà Mercader, és una composició de l’actual regidor d’Educació i Infància d’Alzira, Pepe Grau.
Les falleres majors del 2016, les del 2107, així com una ampla representació de sector cultural, social i festiu de la nostra ciutat també han disfrutat d’este magnífic concert.

Deja un comentario