Home EDICIONS LOCALS COMUNITAT VALENCIANA Luis Cobos dirigeix la Primitiva de Llíria

2013_12_28_Cobos_LlíriaLuis Cobos torna hui a Llíria per a dirigir a la banda Primitiva en el Concert de Nadal. En este acte, que comença a les 22.30 hores al teatre de la societat musical edetana, s’interpretaran obres de Tchaikowsky, Bernstein, Chapí, Rimsky Korsakov, Ginastera, Moncayo, Strauss i del propi Luis Cobos, entre uns altres.
En l’any 1990, Luis Cobos va realitzar una gira dirigint a la Banda Primitiva de Llíria, per diferents ciutats d’Espanya, obtenint un gran èxit de públic i crítica. Va ser nomenat director honorífic de la banda Primitiva i assenyala que conserva la seua admiració per la labor educacional i formativa que esta societat musical i el poble de Llíria, porten a terme, omplint el món de músics valencians. «El sistema d’educació musical combinat amb els estudis i la vocació que es respira a Llíria és un exemple per a tots els amants de la música i per a les autoritats que s’ocupen de l’educació i la gestió, no només musical sinó global».
El director i compositor manxec afirma que «este concert està dedicat a les bandes de música i és un homenatge i reconeixement a l’esforç de molts milers de músics, afeccionats i professionals que, per vocació, omplen de sons i bellesa el paisatge d’Espanya i del món perquè la música omple les nostres vides i ens fa millors».

Fuemte: Levante

Deja un comentario