Home CERTAMENES Llíria homenatja el compositor valencià Francisco Zacarés Fort per la seua trajectòria...

2013_09_21_Zacarés_LlíriaLa Unió Musical y la Banda Primitiva de Llíria han interpretat en el Concert de Bandes obres del compositor valencià

(22-09-13)-La Ciutat de Llíria, dins de les festes patronals en honor a Sant Miquel, ha homenatjat el compositor Francisco Zacarés Fort per la seua contribució a la música valenciana.

L’acte ha tingut lloc durant el Concert de Bandes en què han participat la Unió Musical y la Banda Primitiva de Llíria. Ambdós bandes han interpretat obres del compositor homenatjat.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, i el regidor de Cultura, Educació i Festes, Salvador Oliver, han entregat al compositor Francisco Zacarés Fort un pergamí i una figura de l’edifici municipal ‘Ca la Vila’.

El primer edil hi ha assenyalat que “la trajectòria de Francisco Zacarés Fort en el món musical ha sigut molt destacada, amb nombrosos premis nacionals i internacions ha contribuït a enriquir la cultura musical de la nostra terra”.

Izquierdo ha assegurat que “Llíria sona d’una forma molt especial, ja que les bandes amb més renom del món interpreten esta nit les creacions d’un gran compositor”.

Així mateix, ha agraït a Francisco Zacarés Fort “el seu compromís amb la música, que ara i sempre formarà part de l’herència cultural de la Comunitat Valenciana”.

Finalment, l’alcalde de Llíria li ha traslladat en nom de la ciutat de Llíria “la més afectuosa felicitació per la seua brillant trajectòria artística” i li ha animat a “seguir fent gran el patrimoni musical valencià”.

Font: http://www.lliria.es/va/content/lliria-homenatja-el-compositor-valencia-francisco-zacares-fort-la-seua-trajectoria-musical

Deja un comentario