Home Concursos L’Ajuntament entrega el Premi Internacional de Composició “Ciutat de Llíria” a Raúl...

2013_04_13_RAUL CARRIONLa Banda Primitiva va estrenar dissabte passat l’obra guanyadora

Dins dels actes de les festes vicentines a la capital del Camp de Túria, l’alcalde Manuel Izquierdo i l’edil de Cultura, Salvador Oliver, van entregar anit el premi del Concurs Internacional de Composició per a Banda Simfònica i Solista “Ciutat de Llíria” 2012. El guanyador d’esta edició ha sigut el compositor de Montroi, Raúl Carrión Ferrís, que va rebre un guardó amb una dotació econòmica de 5.000 euros.L’obra “Concert per a flauta i banda” va resultar la vencedora d’esta certamen. El seu autor, Raúl Carrión, de 45 anys i professor de fonaments de composició al Conservatori de Torrent, té també a favor seu diversos premis de composició i distincions com a finalista, tant en certàmens nacionals com internacionals.

La Banda Primitiva de Llíria, dirigida per Miguel Ángel Navarro, va ser l’encarregada d’estrenar anit la composició premiada, amb l’actuació com a solista de Fina Martínez.

El jurat del concurs, presidit el reconegut director edetà Manuel Galduf, va comptar també amb la participació d’Eduard Montesinos, Miguel Gálvez i Salvador Oliver.

L’alcalde Manuel Izquierdo, que va felicitar el guanyador pel guardó, va manifestar que este concurs “representa la voluntat de Llíria en la seua aposta per la cultura, per a donar suport i projecció a les persones que es dediquen a la música, una de les principals senyes d’identitat de la nostra ciutat”. A més, va recordar que el municipi acollirà del 13 al 17 de juliol un esdeveniment excepcional relacionat amb este àmbit, el V Congrés Iberoamericà de Compositors, Directors i Arregladors de Bandes Simfòniques i Ensembles.

FONT: http://www.lliria.es/aytolliria/contenidos.item.action?id=5139765&menuId=8469030

[sam id=”22″ codes=”true”]

Deja un comentario