Home Concursos La Unió Musical d’Albaida convoca el primer concurs de composició

2013_04_07_ARANYA 90Els actes que amb què la Unió Musical d’Albaida ‘l’Aranya’ celebrarà el seu 90 aniversari, inclouen el primer concurs de composició de pasdobles ‘Fernando Tormo Ibañez’, destinat ‘a fomentar i enriquir el patrimoni musical i cultural de les bandes de música, a més d’estimular la creativitat dels compositors actuals en aquest estil musical’, segons que han informat des de l’entitat.

Bases del concurs

El concurs també vol difondre l’estil musical i la figura del compositor albaidí, director de la banda entre 1951 i 1953.

 

Tal i com han recorden des de ‘l’Aranya’, els pasdobles de Tormo han estat escollits en moltes ocaions per bandes de música de renom per a ser interpretats en els compromisos més importants.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el 31 de juliol d’enguany, a les 14.00. El jurat el formaran entre tres i cinc persones del món de la música, de prestigi reconegut i de solvència professional, entre les quals es trobarà el director dela Unió Musicald’Albaida. El lliurament del premi es farà a setembre en un concert especial.

Font : Vilaweb

[sam id=”22″ codes=”true”]

Deja un comentario