Home EDICIONS NACIONALS CATALUNYA La Unió Musical aconsegueix una gran ovació a Amposta

La Unió Musical de Llíria va aconseguir una gran ovació, al concert que va oferir el passat dissabte a Amposta. La banda simfònica de la societat va demostrar, una volta més, per què Llíria és un referent dintre del món musical valencià, espanyol i internacional.

L’agrupació va realitzar el concert, dintre dels actes que la Societat Musical La Lira Ampostina està celebrant enguany, amb motiu del seu centenari. L’expectació era màxima i els més de 110 músics que van participar en el concert van rebre el suport d’un públic que va omplir l’auditori, conformat pels ampostins i, també, per un centenar de seguidors de l’agrupació edetana que es van desplaçar fins a la localitat tarraconense.

La banda, dirigida per Francisco Valero Terribas va interpretar:

  • L’Obertura Festiva i la V Simfonia, de Schostakóvick
  • Tríptic a la Unió Musical de Petrer, de Juan José Poveda.
  • La Marcha Burlesca de Manuel Palau.
  • El pasdoble Del Perelló a Catarroja, de José Serrano.
  • I el pasdoble Llíria, de l’unioner José María Martín Domingo; que va interpretar com a bis.

La Unió Musical, per altra banda, rebrà esta setmana a un nou director convidat, el belga Dirk de Caluwe, dintre del nou sistema que la societat està provant durant este primer semestre de 2016. Aquest director s’encarregarà de preparar el concert de les Festes de Sant Vicent, que l’agrupació oferirà el pròxim 9 d’abril.

Deja un comentario