Home EDICIONS INTERNACIONALS PORTUGAL La Societat Filharmònica Alteanense aconsegueix 1r Premi en el 3r CIB Filarmonia...

captura-de-pantalla-2016-11-28-a-les-15-35-39El cap de setmana passat, la Banda de la Societat Filharmònica Alteanense es va posar en camí a Santa Maria da Feira (Portugal) per a participar en el 3r Concurs Bandistico Filarmonia d’Ouro, 123 músics juntament amb una notable representació de la societat alteana conformaven una expedició de més de 150 persones.

La banda, sota la batuta del Maestro Jaime F. Ripoll Martins realitzava la seua actuació en el magnífic auditori “Europarque” a les 21:20 h de la vesprada del dissabte 26 de novembre. Passada la 01:00 h de la matinada del 27 de novembre, la SFA rebia la puntuació del jurat conformat per Henrie Adams, Luis Cardoso, Jorge Moreira, Thomas Trachsel i el seu President Paulo Martins, que li atorgava un merescut 1º Premi.

En paraules del Director, J.F. Ripoll Martins, comentava que “estic satisfet del treball i esforç realitzat pels músics que des del mes de febrer treballen per a poder arribar a aconseguir aquest èxit, aquest premi és un pas de gegant per al creixement artístic de l’agrupació, ara és moment de reflexionar i planificar el futur”.

En paraules del President de la SFA, Juan T. Laviós Berenguer, explicava que “ha sigut un llarg i dur camí per a arribar a aquest moment, en aquest projecte s’ha bolcat tota l’entitat músics, socis, patrocinadors, junta directiva… a tots ells gràcies de cor pels seus esforços, que gràcies a aquests s’ha complit l’objectiu marcat, després de llargues hores d’assajos ha arribat la recompensa”. A més, Laviós destacava que “gràcies a la persona que ha conduït amb mà ferma aquest projecte, el nostre Director Artístic Jaume F. Ripoll Martins, la seua dedicació i esforç… s’ha aconseguit un nou èxit per a la SFA, “Jimi” és alteà de bressol, però part de la seua ascendència prové de Portugal i ha tingut l’oportunitat de realitzar aquesta proesa davant de part dels seus familiars portuguesos, tots estem molt orgullosos que un alteà haja aconseguit portar una vegada més a la SFA pel camí de l’èxit.

La SFA, entitat que recentment va complir 125 anys de la seua fundació, ha engrossit el seu palmarès amb aquest 1r Premi que els seus músics, socis i simpatitzants celebraran el cap de setmana vinent amb la resta d’actes de les Jornades en Honor a Santa Cecilia que van ser alterades en dates per la participació en el 3 CIB Filarmonia D’Ouro.

Deja un comentario