Home EDICIONS NACIONALS CATALUNYA La Diputació de Tarragona impulsa els actes del centenari de la Lira...

AMPOSTA“100 anys d’arrels musicals. La Lira Ampostina 1916-2016”: aquest és el lema que aplega els nombrosos que s’han programat per celebrat aquesta efemèride. La Diputació de Tarragona, conscient de la rellevància d’aquest esdeveniment, hi col·labora. Així s’ha refermat aquest migdia durant la signatura del conveni entre el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el president de la societat musical, Javier Escrihuela, que regula l’aportació de 20.000 euros.
Durant el 2016 La Lira Ampostina ha preparat activitats durant cada un dels 12 de mesos de Centenari. Els actes van començar formalment el dia 16 de gener amb el concert inaugural del Centenari, un concert de la banda La Lira Ampostina, amb la col·laboració del cor juvenil i del cor de La Lira Ampostina, en el qual es va estrenar l’obra Reminiscències deltaiques, del compositor ampostí Antoni Ernest Sebastià Torrent.

– See more at: http://www.dipta.cat/ca/noticies/la-diputacio-impulsa-els-actes-del-centenari-de-la-lira-ampostina#sthash.wq2fJJm1.SmMZ8o7K.dpuf

Deja un comentario