Home EDICIONS LOCALS La Banda Unió Musical de Tarragona oferirà un concert solidari amb motiu...

2013_12_01_TARRAGONALa Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) oferirà, el proper diumenge 1 de desembre, un concert solidari a favor de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta. Ho farà en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que es commemora el dia 3 de desembre.

La BUMT proposarà als assistents un viatge musical al cor del districte teatral de Nova York: Broadway. És el centre neuràlgic del teatre musical i punt de referència mundial d’aquest estil d’espectacles. D’allí han sorgit i sorgeixen les millors veus, els millors actors i els millors compositors i lletristes que han triomfat arreu del món i, evidentment, grans musicals. De la mà de dos dels compositors i lletristes més reconeguts d’aquest gènere, Alain Boublil i Claude-Michel Schönberg, interpretaran dues versions per a banda de música de dos dels seus musicals més coneguts: Miss Saigon i Els Miserables.

L’espectacle també inclourà teatre i cant coral de la mà d’Al Trot Teatre, el grup escènic del taller ocupacional de l’entitat, i l’Agrupació Coral del Serrallo. L’acte, que tindrà lloc a la Sala August a les 18h, estarà presentat pel periodista tarragoní Ricard Lahoz.

“Amb les dificultats econòmiques que pateix el tercer sector, actes com aquest són fonamentals per mantenir la qualitat dels nostres serveis, per això volem agrair a totes les persones implicades el seu compromís amb la nostra entitat per fer possible aquest esdeveniment”, expressa el director general del centre, Jaume Marí.

Les invitacions amb un donatiu de 10€ es poden adquirir a la seu de l’entitat (Muntanya de Sant Pere, s/n) o bé al Conservatori de Música de Tarragona (c/ Cavallers, 10). També es poden reservar a través de la web de l’Associació. A més, si encara hi ha localitats disponibles, s’oferiran el mateix dia del concert a les taquilles del Palau a partir de les 17 hores.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral – La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i la garantia de l’exercici d’aquests drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut, atenció residencial, inserció social, inserció laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

Font: fsm.cat

Deja un comentario