Home CERTAMENES La Banda del segle XX al XXI: de Holst a Johan de...

2013_05_05_tARRAGONADia 5 de maig tindrà lloc al Teatre Traragona el concert de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona, la Banda Simfònica de Reus, el Cor de la URV i el Cor Verge del Camí de Cambrils “La Banda del segle XX al XXI: de Holst a Johan de Meij”.

Aquest espectacular concert que agruparà al voltant de 300 músics de la demarcació servirà de cloenda a les activitats formatives que es desenvoluparan amb motiu de la visita del Mestre veneçolà Jesus Ignacio Pérez Perazzo, director de la Banda Simfònica Juvenil Simón Bolívar i representant del Sistema Nacional d’Orquestres i Cors Juvenils i Infantils de Veneçuela.

En aquest concert, sota la direcció dels mestres Oscar Miguel Losada, Ramon Reverté i el mestre convidat Jesus Ignacio Pérez Perazzo, podrem veure l’evolució que ha sofert la banda de música des de principis del segle XX fins a l’actualitat.

Un repertori format per obres dos compositors rellevants al segle XIX i principis del XX com són Berlioz i Holst que tenen el nexe comú d’haver estat dels primers compositors que van veure en la banda de música un conjunt orquestral de qualitat i van escriure música expressament per a aquesta formació.

D’altra banda, de la mà del compositor holandès Johan de Meij, escoltarem la música que s’està composant actualment per a banda d e música la qual, arreu del món, ha adquirit una gran rellevància dins l’àmbit de la música simfònica.

[sam id=”22″ codes=”true”]

Deja un comentario